Despre NoiIcar Tours înseamnă o echipă de oameni pasionaţi de turism. Pasiunea pentru ceea ce facem se transmite în fiecare zi în felul în care relaţionăm cu clienţii noştri şi în felul în care vă asigurăm până la ultimul detaliu călătoria perfectă.

Icar Tours a fost infiintata in anul 1997 si in acest moment se ocupa de planurile de afaceri ale clientilor din Constanta, Iasi, Mangalia Medgidia, Tulcea si din intreaga lume. Consultaţii noştri vă stau la dispoziţie pentru serviciile oferite la Icar Tours:

Bilete avion

Cu o experienţă de 18 ani în ticketing, agenţii ICAR Tours rezervă bilete de avion la companii de linie şi low-cost în timp real şi la cel mai mic tarif pentru dumneavoastră! Sistemul nostru de ticketing permite consultarea tarifelor a peste 400 de companii de linie şi low-cost, totul pentru o călătorie aşa cum v-o doriţi.

Business Travel

Serviciul Business Travel este creat special pentru organizarea călătoriilor în interes de serviciu, întâlnirilor sau programelor incentive pentru angajaţi. Datorită partenerilor de încredere, vă asigurăm o gamă largă de servicii personalizate, de la călătoria cu avionul, transferul, cazarea, până la închirierea unei maşini şi încheierea asigurării de sănătate.

Turism de plăcere

În funcţie de preferinţele dumneavoastră, puteţi alege un sejur de neuitat în orice colţ din lume, un circuit dacă vă încântă vizitarea unor locuri noi sau o croazieră.

Dacă doriţi să exploraţi un singur loc, sejurul este alegerea potrivită, în timp ce un circuit sau o croazieră sunt răspunsul perfect la dorinţa de a vedea căt mai multe într-un timp nu foarte lung. Noi ne vom ocupa de detalii, iar dumneavoastră vă veţi bucura de vacanţă.

Hotel

Oferta noastră de cazare este vastă şi realizată astfel încât să satisfacă toate gusturile. Împreună găsim cele mai bune soluţii pentru o călătorie reuşită. Detaliile fac diferenţa!

Rent a car

ICAR Tours oferă servicii de Rent-a-car în Constanta, Iaşi şi în alte oraşe mari din ţară. Tarifele variază în funcţie de tipul vehiculului şi destinaţie. Agenţii noştri optimizeaza bugetul pentru transfer la şi de la aeroport.

Turism educaţional

Oferta ICAR Tours pentru turism educaţional include tabere în ţară şi în străinătate şi excursii şcolare. Descoperiţi bucuria călătoriei împreună cu elevii şi construiţi traseul pe care vi-l doriţi!

Turism enologic

Vinul este băutura zeilor, iar noi vă împărtăşim din secretele acesteia. Împreună cu partenerii noştri vă învăţăm arta degustării vinului în cadrul unor evenimente deosebite. În funcţie de preferinţele dumneavoastră, organizăm degustări de vinuri în toată Dobrogea si in zona Moldovei.
Misiunea Icar Tours este aceea de a contribui încontinuu la nevoile şi cerinţele clienţilor, oferindu-le acestora servicii turistice la cel mai înalt standard de calitate.

Valorile pe care se bazează firma noastră sunt:

Calitatea

Ne place să avem grijă de fiecare detaliu, oricât de mic. Ne place să ştim că fiecare client are parte de servicii de calitate şi că beneficiază de cele mai înalte standarde. Preferăm să renunţăm la un serviciu dacă ştim că nu este de calitate.

Valoarea umană

Dacă este să investim în ceva cel mai mult, aceea este valoarea umană, condiţie obligatorie a grupului Icar. Am învăţat că afacerile nu se fac cu bani, ci cu oameni, iar acest lucru ne diferenţiază pe piaţa de turism.

Orientarea către client

Nu avem şi nu ne place să avem oferte generale. Şi asta pentru că fiecare client este important şi diferit şi are nevoi aparte. Suntem axaţi în tot ceea ce facem pe satisfacerea clienţilor şi ne bucurăm de fiecare dată când ei se întorc din călătorii cu zâmbetul pe buze.

Respect & Încredere

În toţi aceşti ani ne-am clădit relaţiile pe bază de respect reciproc care, combinat cu serviciile de calitate, a dus la o încredere mutuală între noi şi clienţii Icar. Afecerile merg ca pe roate când clienţii sunt mulţumiţi şi au încredere că le vom oferi întotdeauna exact ceea ce au nevoie.

Lucru în echipă

Suntem o echipă puternică şi ne place să lucrăm împreună. Iar asta se vede în tot ceea ce facem. Suntem mândri că facem parte din familia Icar şi că punem umăr de la umăr pentru a organiza cele mai reuşite vacanţe şi călătorii.

Dezvoltare

În toţi aceşti ani am învăţat unii de la alţii şi am reuşit să ne dezvoltăm serviciile astfel încât să se plieze perfect pe nevoile clienţilor noştri. Suntem conştienţi că ne putem menţine la cele mai înalte standarde doar dacă ne dezvoltăm încontinuu şi învăţăm permanent de la ceilalţi.

Pasiune

Aşa cum o spune şi sloganul nostru, facem totul „Din pasiune pentru turism”. Pentru că ne place la nebunie ceea ce facem şi pentru că punem pasiune în munca noastră, suntem mândri încă o dată de satisfacţia clienţilor Icar Tours.