Termeni si conditii

Informatiile din cadrul site-ului agentiei au scop consultativ si pot fi modificate oricand.Nu putem garanta 100% corectitudinea informatiilor aparute pe site (incluzand preturile, informatii si detalii ale locatiilor, etc), dar depunem eforturi pentru corectarea tuturor erorilor pe masura ce le depistam sau pe masura ce ne sunt semnalate de dumneavoastra.Orice eroare sau problema sesizata in site va rugam sa ne-o semnalati iar noi vom incerca sa o corectam in cel mai scurt timp.
Toate rezervarile efectuate on-line sau telefonic, au la baza oferta turistica aflata pe site-ul Agentiei Icar Tours si sunt supuse regulilor si conditiilor afisate pe site.
Simpla solicitare a rezervarii nu garanteaza rezervarea camerelor daca nu s-au infaptuit toate procedurile de plata
Solicitarile de rezervare vor fii operate de consultantul de turism din agentie si se vor considera finalizate dupa ce plata serviciilor de cazare vor fii achitate integral, conform facturii proforme emise si transmise pe e-mail catre solicitant.
Plata se poate efectua:
- prin depunere numerar sau ordin de plata la orice sucursala a bancii Raiffeisen Bank sau Unicredit Bank
- plata on-line direct din contul dumneavoastra
- numerar sau cu cardul direct in agentie
Pentru rezervare ferma clientii vor achita integral valoarea totala a serviciilor comandate , conform facturii proforme emise.
Dupa confirmarea platii, clientul va primii pe e-mail voucherul de cazare insotit de factura fiscala, ce vor garanta serviciile solicitate.
Pentru evitarea unor erori ce pot aparea intre serviciile solicitate si cele facturate de catre agentie, clientul are obligatia de a averifica informatiile mentionate in voucher si factura:
-    Nume, prenume
-    Denumire hotel, statiune
-    Servicii cazare , masa
Efectuarea operatiunilor de rezervare sunt supuse termenilor si conditiilor mentionate  si in contract.

Solicita oferta