Marele Tur al Spaniei

Circuite Spania

Ziua 1. Timisoara– Barcelona
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Timisoara pentru zborul cu destinatia Barcelona. Transfer la hotel pentru cazare si cina  in Costa Brava.

Ziua 2. Barcelona*
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau tur de oras* organizat la: Parcul Guell (se poate vizita la interior - taxa de 10eur/persoana se poate achita direct la ghid, insa confirmarea se face cu cel putin 14 zile inainte de plecare, ulterior nu mai putem garanta locul) Cartierul Barri Gotic, stadionul GC Barcelona si Cartierul Eixample cu biserica neterminata proiectata de Gaudi, Sagrada Familia (turul cuprinde doar vizita din exterior. Doritorii pot vizita la interior, iar pentru acest lucru trebuie achizitionat bilet de intrare online - tarif aproximativ 26eur/persoana. Recomandam consultarea cu ghidul in prealabil, pentru a stabili cel mai bun interval orar). Cazare si cina la hotel pe Costa Brava.
*stadionul Camp Nou se afla in proces de modernizare, in functie de situatie este posibil modificare cu Stadionul Olimpic Montjuic, pe care FC Barcelona disputa partidele in aceasta perioada. Vizita se face doar pe exterior!

Ziua 3. Costa Brava – Zaragosa – Madrid
Mic dejun. Plecare spre Zaragosa prin pitoreasca regiune Aragon. Tur de oras Zaragosa si vizita la: Piata Catedralei, Catedrala San Salvador si Centrul Vechi al orasului strabatut de fluviul Ebru. Plecare spre Madrid via Castille. Cazare la hotel in zona Madrid.

Ziua 4. Madrid*
Mic dejun. Tur panoramic al capitalei Spaniei. Timp liber la dispozitie sau, optional*, tur de oras cu ghid si vizitarea principalelor obiective turistice: Palatul regal (exterior), Muzeul Prado (exterior - se poate vizita la interior, pe cont propriu. Biletul se achizitioneaza la fata locului, tarif aproximativ 15 eur/persoana, sau 7,5eur seniorii cu vârsta de peste 65 ani), Plaza Mayor, Gran Via, Corida Las Ventas (se poate vizita la interior, tarif 13eur/persoana, biletul se achizitioneaza la fata locului) si Stadionul Bernabeu (exterior). Cazare la hotel in zona Madrid.

Ziua 5. Madrid – Toledo – Valencia
Mic dejun. Vizitarea vechii capitale a Regatului Spaniol, Toledo. Tur de oras si explorarea stradutelor inguste a orasului medieval. Se continua drumul spre coasta mediterana. Cazare la hotel in zona Valencia.

Ziua 6. Valencia – Costa Brava
Mic dejun. Tur de oras Valencia. Fondat de romani pe malul râului Turia, Valencia este cunoscuta pentru cele peste o mie de turnuri ale orasului, dar si pentru vibrantele festivaluri anuale care au loc aici. Turul de oras nu include intrari la obiectivele turistice. Se poate vizita individual Oceanograful (biletul se achizitioneaza la fata locului). Plecare spre Costa Brava, via Costa Valencia si Costa Dorada. Cazare si cina la hotel in regiunea Costa Brava.

Ziua 7: Costa Brava – Girona si Figueres*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare in Costa Brava sau excursie optionala* la Figueres, orasul natal al lui Salvador Dali, si vizitarea orasului fortificat, Girona, a cartierului evreiesc si a centrului vechi. *Posibilitate de a vizita Muzeul Salvador Dali, pe cont propriu. Biletul se achizitioneaza la fata locului). Cazare si cina la hotel in regiunea Costa Brava.

Ziua 8: Barcelona – Timisoara
Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul de retur.

 

Servicii incluse:

• Mic dejun la hotelurile din Madrid si Valencia (Inclus)
• Demipensiune la hotelul din Costa Brava (Inclus)
• Bilet de avion Timisoara - Barcelona - Timisoara (Inclus)
• 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana (Inclus)
• Taxe de aeroport (Inclus)
• Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4 stele (Inclus)
• Asistenta turistica in limba romana (Inclus)

Servicii neincluse:

• Asigurare medicala si storno
• Intrari la obiectivele turistice
• Taxe de oras
• Bacsisul pentru ghidul si soferul local: recomandat 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului) (Neinclus)

Servicii optionale:

• Tur de oras Barcelona cu ghid: 59 euro/persoana
• Excursie optionala la Girona si Figueres: 59 euro/persoana
• Tur de oras Madrid cu ghid: 59 euro/persoana
• Pachet 3 excursii optionale: 159 euro/persoana

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta