Casa Alberola Alicante Curio Collection by Hilton

Alicante Spania
de la
EUR 2238 00 EUR
2 adulti
Charter Costa Blanca - Valencia - Casa Alberola Alicante Curio Collection by Hilton, cu plecare din Cluj Napoca

Casa Alberola Alicante, Curio Collection By Hilton se află in Alicante și oferă unități de cazare numai pentru adulți, restaurant, bar și terasă. Proprietatea este la aproximativ 1,1 km de Muzeul de Artă Contemporană, la 1,4 km de piața Centrală și la 2,4 km de Muzeul Provincial de Arheologie din Alicante. Oaspeții beneficiază de recepție deschisă non-stop, room service și serviciul de schimb valutar.

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, aparat de cafea, duș, uscător de păr și birou. Camerele hotelului oferă dulap și baie privată.

Casa Alberola Alicante, Curio Collection by Hilton servește micul dejun tip bufet sau à la carte.

Zona din jur este renumită pentru ciclism. Proprietatea pune la dispoziție serviciul de inchirieri auto și de biciclete.

Punctele de atracție renumite situate aproape de Casa Alberola Alicante, Curio Collection By Hilton includ bulevardul Explanada de España, Procatedrala San Nicolás de Bari și Bulevar Plaza. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Alicante, situat la 15 km de hotel. Proprietatea oferă serviciul de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta