Hotel Atrium - zona Agia Paraskevi - Insula Skiathos

Prezentare oficiala hotel: www.atriumhotel.gr

Hotel Atrium este un hotel idealpentru indragosti si nu numai cu o priveliste superba, unde predomina linistea.

Localizare: pozitionareahotelului Atrium este una deosebita, acesta situandu-se pe un deal cu vederepanoramica spre Marea Egee si la o distanta de 150 metri fata de plaja AgiaParaskevi. Hotelul a fost renovat in intregime inanul 2008, si are o arhitectura moderna construit ca un amfiteatru cu piscinain centru.
Statia de autobuz numarul16 se afla la 5 min de mers pe jos, iar o plimbare catre orasul Skiathos dureazaaproximativ 15 minute.

Facilitati hotel: Hotelul este remarcabil pentru arhitecturadeosebita, o combinatie de piatra si lemn, cu multe locuri de relaxare(biblioteca, salon de lectura, salon de servit cafea), dar si de serviciiprecum: receptie deschisa 24 ore, birou de schimb valutar, sala de fitness, masaj, serviciu decuratatorie, magazine de bijuterii, piscina, si parcare.
Piscina este pozitionata chiar peacoperisul hotelului si dispune atat de o terasa mare, cat si de bar. La restaurantulhotelului se organizeaza in fiecare sambata barbeque.
Pentru o repriza de miscare, varecomandam sa incercati sala de jocuri a hotelului ce dispune de mese de tenissi biliard, sau sa incercati sporturile nautice de pe plaja Aghia Paraskevi.
De asemenea, hotelul dispune deserviciu de inchiriere masina sau biciclete.

Facilitati camere: Hotelul dispune de 75 de camere duble cu o suprafata de 22 mp (cu 2 paturi sau pat matrimonial) si camere familiale cu 3 sau 4 paturi cu osuprafata de aproximativ 28 mp, dotate cu TV satelit, radio, telefon, aerconditionat, frigider, seif, baie cu dus, balcon sau terasa.
Camera tip promofie are dimensiuni mai mici decat o camera standard, fie are aceleasicaracteristici, dar nu beneficiaza de vedere la mare sau balcon.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling service; Transport Avion Cluj Napoca - Skiathos 2024 Cluj Napoca - Skiathos; Taxa aeroport CLJ; Transport Avion Skiathos - Cluj Napoca 2024 Skiathos - Cluj Napoca; Reducere pachet

vezi mai multe

Alege tipul transportului

Solicita oferta