Skipass inclus!
Courchevel - Distracţie pe pârtii la nivel înalt!

Courchevel este situată în partea de vest a "3 Vallées". Staţiunea mondenă vă pune la dispoziţie 150 km de pârtii şi printre aceştia o selecţie foarte bună de coborâri chiar în faţa uşii. Le întinde pe 5 nivele diferite de altitudine, de la 1.300 la 1.850 m şi oferă astfel multă varietate. În special familiile îndrăgesc Courchevel 1550. Multe pârtii albastre şi verzi aşteaptă începătorii şi pe cei care doresc să schieze liniştit cu nenumărate posibilităţi. Courchevel 1650 are pârtii mai exigente şi viaţă de noapte animată la tarife moderate. Vreţi lux şi petrecere? Atunci vă recomandăm nivelul cel mai ridicat, Courchevel 1850.

În timp ce în Courchevel 1550 aveţi posibilitate de a închia ziua liniştit în unul din multele baruri sau restaurante, domeniile mai ridicate Courchevel 1650 şi 1850 sunt ideale pentru petrecăreţi. Oferta de baruri şi cluburi este absolut fantastică, puteţi dansa şi petrece până în zori. În eleganta Courchevel 1850 vă stau la dispoziţie şi magazine, restaurate Gourmet, studiouri Fitness şi multe altele încă. Şi iubitorii de natură se pot aştepta la o ofertă variată, ca de exemplu drumeţii cu rachetele de zăpadă sau o partidă de derdeluş de 2 km între Courchevel 1850 şi Courchevel 1550, iluminată până la 19:30.

Skipass-ul "Courchevel" vă permite accesul la 150 de km în un domeniu schiabil cu pârtii foarte variate şi multe inovaţii. În ultimul timp mai multe instalaţii pe cablu au fost mărite. Instalaţia pe cablu de 6 persoane "La Forêt" înlocuieşte "Aiguille du Fruit" de 4 persoane. Instalaţia pe cablu de 6 persoane de mare viteză vine să înlocuiască atât instalaţiile de 3 cât şi cele de 4 locuri. Cabina de 10 locuri "Grangettes", care leagă Courchevel 1550 cu 1850, va fi complet înnoită în sezonul care vine şi va reduce durata unui drum pe jumătate. Numeroasele pârtii verzi şi albastre oferă posibilităţi minunate de a învăţa să schiaţi şi se află în special în partea de jos, majoritar în pădure şi astfel ideal protejate de vânt. Dar şi pentru avansaţii şi experţi zona face toţi banii, pârtiile roşii şi negre sunt foarte variate. Coborârea abruptă de la Saulire este în special recomandată celor care caută un plus de adrenalină. În plus Courchevel are o atracţie deosebită şi pentru boarderi: WoodPark-ul de la instalaţia Plantrey. Iar family park-ul de la instalaţia Verdons este potrivit şi pentru începători. Din iarna 2018/19 s-a deschis şi un "Slalom Park". Aici vă puteţi întrege cu prietenii sau doar cu voi înşivă, contra cronometru. În plus la Courchevel au loc pe 17 decembrie competiţia de slalom gigant feminin. Avansaţilor şi schiorilor cu experienţă le recomandăm totuşi extinderea la skipass-ul "Les 3 Vallées" (v. regiunea de schi). La oficiul de turism şi în unele staţii de vale aveţi la dispoziţie hotspots Wi-Fi.

Courchevel dispune de o reţea de pârtii de schi fond de în total 66 km şi este o staţiune foarte îndrăgită şi interesantă pentru practicaţii disciplinei nordice. O atracţie deosebită este "Col de la Loze", cu 2,5 km lungime şi dificultate medie care duce până la 2.300 m altitudine. Cea mai lungă şi dificilă pârtie are 17 km şi duce de la Courchevel la Méribel Altiport la altitudini între 1850 – 1700 m şi este potrivită în special pentru schiorii cu experienţă. Şi aici se oferă cursuri de schi fond şi nu se percepe nici o taxă pentru pârtii.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Résidence Grand Bois, Courchevel, Franta

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta