Luna Convento

Amalfi Italia
de la
EUR 6118 00 EUR
2 adulti
Sejur Coasta Amalfitana - Luna Convento, cu plecare din Bucuresti

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Luna Convento are o amplasare și un design unic, oferind oaspeților săi un sejur de neuitat. Oaspeții se pot bucura de vederea de neegalat la Coasta Amalfi.

Camerele inconjoară curtea veche, care datează din secolul al XIII-lea, pe cand hotelul era o mănăstire. Fondată in anul 1222, de către San Francesco d'Assisi, biserica este folosită si astăzi pentru nunti si evenimente.

Hotelul Luna Convento a fost intotdeauna destinatia favorită a unei clientele de elită, oferind o piscină mare in aer liber si un recif, precum si sezlonguri si umbrele. Acesta oferă acces la frumoasa Mare Mediterană.

Patrimoniul istoric al acestei clădiri uimitoare este păstrat intact, insă este combinat cu toate facilitătile moderne necesare. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in hol.

La pranz si cină, oaspeții pot savura delicatese locale la cele 2 restaurante, dintre care unul are vedere la tărm, iar celălalt la turnul vechi. Centrul localitătii Amalfi se află la doar 200 de metri, iar langă hotel există o statie de autobuz public.

La receptie se pot rezerva excursii si transferuri cu limuzina sau microbuzul la aeroporturi, gări, precum si la principalele orase. De asemenea, se pot organiza excursii cu barca cu motor de-a lungul insulelor și a Coastei Amalfi.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Luna Convento, Amalfi, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta