Nooe Maldives Kunaavashi

Male Maldive
Vaavu Atoll / Vaavu Atoll
de la
EUR 3589 00 EUR
2 adulti

Localizare

Aeroportul (MLE) se află la aproximativ 65 km.Facilitati Hotel

Hotelul are 72 de camere. Oferă oaspeților săi o recepție (check-in de la ora 14:00, check-out până la ora 11:00), un hol, aer condiționat, un seif (unde este cazul, contra cost) și un magazin. Pentru mese, există 4 restaurante, 2 baruri. Accesul WiFi este disponibil gratuit. Serviciul de room service, serviciul de concierge și serviciul medical sunt gratuite. Serviciul de spălătorie / călcătorie este disponibil la un cost suplimentar.

Piscină:
În zona exterioară a hotelului veți găsi o piscină cu o piscină pentru copii. Aici sunt disponibile gratuit umbrele de soare. Băuturile răcoritoare pot fi consumate direct la barul de la piscină.

Mese:
Mic dejun de la bufet.

Sport și agrement:
Sport și divertisment: Fitness, volei, volei pe plajă și aerobic. Pe plajă sunt disponibile diferite tipuri de sporturi nautice, cum ar fi jet ski, schi nautic și plimbări cu barca rapidă (parțial de la furnizorii locali). Zonă de spa disponibilă contra cost. Masaje disponibile (acolo unde este cazul, contra cost). În zona exterioară a hotelului există o zonă de joacă pentru copii. Supravegherea copiilor: mini club și babysitting (contra cost).Facilitati Camere

Unitățile din complex sunt dotate cu un TV cu ecran plat. NOOE Maldives Kunaavashi NOOE oferă anumite unități cu vedere la mare, iar toate camerele sunt dotate cu balcon.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta