Descriere: 
Hotelul Ponz are 42 de camere si este situat in zona Ladies Beach din Kusadasi, la doar 100 de metri de malul marii. Acest hotel ofera oaspetilor sai o experienta de vacanta confortabila si relaxant.
Localizare:
Hotelul Ponz se afla la 2 km de centrul orasului Kusadasi, iar la doar 10 metri este o statie de autobuz
Facilitati hotel:
Facilitatile hotelului includ o zona mare de piscina in aer liber, piscina pentru copii, terase pentru plaja, receptie 24 de ore cu seif, schimb valutar, rezervari de excursii, masa de biliard, biliard american, darts si parcare pe strad. Programul saptamanal de divertisment (sezon de varf), evenimente sportive majore televizate si un meniu extins de bauturi si cocktailuri sunt, de asemenea, incluse in serviciile de bar si restaurant ale hotelului.
Dotari camere:
Camerele hotelului sunt decorate astfel incat pe toata perioada vacantei, turistii vor simtii un confort la nivel ridicat. Camerele si apartamentele hotelului ofera aer conditionat, TV cu ecran plat, baie privat, zon de relaxare, un frigider mic si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea.
Site:
http://www.ponzhotelkusadasi.com/ 

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - BODRUM 2024 (duminica) Bucuresti - Bodrum; Taxele de aeroport; Avion BODRUM - OTOPENI 2024 (duminica) Bodrum - Bucuresti; Taxele de aeroport; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Adjud catre PONZ HOTEL, Bodrum, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta