Skipass inclus!
Ramsau - Sporturi de iarnă după chef şi plac!

Ramsau am Dachstein este situat la 1200 m, pe un platou însorit deasupra văii Enns, pe platoul sudic al masivului Dachstein și în fața panoramei impresionante a înaltului Dachstein, la 2.995 m. În mod deosebit familiile şi începătorii se vor simți ca acasă aici. Domeniul schiabil alăturat vă oferă în principal pârtii cu un grad scăzut de dificultate, astfel încât coborârile plăcute să fie în prim-plan. Nici stadionul de schi fond din Ramsau nu mai este un secret pentru pasionații de fond! În staţiune există destule posibilităţi de a petrece o seară plăcută sau o zi variată. Refacerea şi acţiunea pot fi îmbinate de exemplu la piscina Ramsauer Badeparadies. Aici puteţi alege dintre diverse bazine, Relaxarium şi Oaza de Saune! În plus, vă stau la dispoziţie multe activităţi ca sky-walk pe Dachstein, saltul cu parapanta sau turnul de căţărări interior.

În regiunea de schi a "Ski amadé" Après-Ski începe deja la terasele de la staţiile de vale, unde puteţi încerca primele "şnapserl"! Un loc de întâlnire îndrăgit este de exemplu "Platzhirsch" la Planai. nenumărat refugii vă aşteaptă la revenirea de pe pârtii cu o masă consistentă. În Ramsau există destule posibilităţi de a petrece o seară plăcută. Câteva localuri tradiţionale vă invită să încercaţi specialităţi regionale în atmosferă foarte ospitalieră. Dacă vă doriţi mai multă petrecere cel mai bine mergeţi până la Schladming, la doar 7 km, unde lumea se adună pentru Après-Ski în jurul staţiei de munte a instalaţiei Planai. Pentru relaxare vă aşteaptă Dachsteinbad Ramsau cu bazine diverse, bazine sportive, zonă de relaxare şi oază de saune. Dar şi plimbări lungi cu rachetele de zăpadă, tururi de schi, drumeţii la lumina torţelor şi plimbări cu săniile trase de cai fac parte din ofertă, pentru iubitorii de săniuş în plus diverse derdeluşuri de exemplu la Hochwurzen sau Rittisberg şi încă bowling, perete de căţărări interior, patinoar, Snow-Rafting şi Snow-Tubing.

Cu skipass-ul "Ski amadé" puteţi alege între 5 regiuni, 760 km de pârtii şi 270 de instalaţii (v. regiunea de schi). Domeniul schiabil al Ramsau am Dachstein - Rittisberg (1600 m) oferă 13 de km de pârtie variată. Rittisberg este în mod deosebit popular printre schiorii și snowboarderii începători, datorită pârtiilor sale ușoare și intermediare. Copiii se pot relaxa în Kali's Kinderland, la poalele muntelui, unde se află și cea mai lungă pârtie de schi ca în povești din Austria (3,5 km). Dacă doriţi să treceţi ziua de schi în revistă, prin intermediul Skiline şi indicând numărul dvs. de skipass puteţi vedea instalaţiile folosite, kilometrii de pârtie şi metrii verticali parcurşi.

Ramsau este un adevărat paradis pentru schi fond, 220 km la altitudini de până la 2.700 m sunt pregătite cu porţiuni ideale pentru toate gusturile (125 km clasic, 95 km skating)! Oferta este de la circuite plane pentru începători până la pârtii de skating pentru cei cu ceva experienţă şi pârtii la altitudine pentru elita mondială. De-a lungul pârtiilor există peste 40 de localuri pentru o gustare şi întărire. În Ramsau găsiţi şi stadionul de schi fond al Campionatului Mondial din 1999, cu şanţ şi pârtii cu nocturnă. Pe pârtia de 30 km Dachstein are loc anuala competiţie "populară" Ramsauer Volkslauf. O atracţie suplimentară este în orice caz şi pârtia de 18 km de pe gheţarul Dachstein, la 2700 m altitudine (închis în sezonul 23/24). Pentru folosirea pârtiilor de schi fond se percepe o taxă. La stadionul de schi fond vă aşteaptă o pârtie de 4 km cu nocturnă, deschisă până la ora 21:00. Există şi oferă specială pentru cei mici: la parcul dedicat lor se pot apropia de disciplină în joacă cu diverse obstacole. Reţeaua de schi fond a Ramsau a primit sigiliul de calitate - Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Post, Schladming-Dachstein-Ski amadé, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta