Primavera Hotel

Vlore Albania
Rruga Reshat Osmani, Vlore, Albania
Plecare Duminica Primavera 7 nopti sejur Albania | Autocar 2021


Descriere :

Hotelul Primavera, micut si cochet, cu o atmosfera calda, atrage prin serviciile excelente de curatenie, cazare si masa, dar si datorita pozitiei sale de invidiat.

 


Localizare:

Situat în Vlorë, la 50 de metri de plaja, chiar pe promenada din statiune. Plaja Ri este la 1,2 km de Hotelul Primavera, iar plaja Vjetër se află la 1,3 km.

 


Facilitati hotel:

Hotelul Primavera oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, bar și grădină. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără o recepție cu program nonstop și room service, aer conditionat, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

 


Facilitati camere:

La hotel, fiecare cameră include un birou,telefon, TV cu ecran plat și o baie privata cu produse de toaleta, uscator pentru par si papuci, balcon, minibar si aer condiționat.

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

7 nopti cazare si masa conform hotel;

Insotitor de grup;

Asistenta turistica pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Campina catre Primavera Hotel, Tirana, Albania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta