Principe

Palma De Mallorca Spania
Avinguda de Son Rigo, 14, 07610 Palma, Illes Balears, Spain
Principe Charter Avion Timisoara 2022 JoiHotel Website: bit.ly/3Dyc3vk

Hotel Website: bit.ly/3Dyc3vk

Descriere

Hotel Príncipe, un hotel de familie autentic, recent renovat, ideal pentru cupluri si grupuri. Locul perfect situat in Playa de Palma, unde puteti cunoaste insula, va puteti deconecta de la oras si va puteti bucura de confortul hotelului nostru pentru a face din vacanta dumneavoastra o amintire de neuitat.


Localizare

Hotelul Principe este situat la 5 minute de mers pe jos de restaurante si baruri animate. Porturile El Arenal si San Antonio de la Playa sunt la mai putin de 3 km.


Facilitati hotel

 Stati in hotelul nostru fermecator, situat la doar doua minute de mers pe jos de plaja Playa de Palma. Bucurati-va de relaxare in zona noastra de piscina si de confortul unui hotel cu tot ce aveti nevoie pentru a va face vacantele pur si simplu de neuitat.
La Hotel Príncipe avem tot ce ai nevoie pentru a te bucura de o vacanta in Playa de Palma. Camere cu balcon sau terasa, mic dejun tip bufet pentru a incepe ziua cu energie, piscina, SPA, inchiriere de biciclete pentru a te plimba prin zona, si echipa noastra cu care vei avea o experienta incomparabila care te va face sa te simti ca acasa. De asemenea, fiind la un pas de Playa de Palma, te poti bucura de zilele de plaja, terasele si viata care inunda zona.


Website

https://www.elprincipehotel.com/en/Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

• Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de 20Kg si 1 bagaj la mana de 7 kg/persoana

• Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

• Transfer aeroport-hotel-aeroport;

• Cazare, masa în funcție de hotelul ales;

vezi mai multe

• Taxele de intrare la obiectivele turistice;

• Alte taxe și cheltuieli personale;

• Programe opționale.

• OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala).

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Principe, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta