LOCALIZARE
Puente Romano Beach Resort este membru al Leading Hotels of the World si este situat pe coasta de sud a Spaniei, in renumita zona Golden Mile. Aceasta este o zona rezidentiala de lux, situata intre Marbella si Puerto Banus, la doar 45 de minute de aeroportul din Malaga.

FACILITATI
Intr-o atmosfera de sat andaluz, va puteti rasfata cu oferta noastra gastronomica rafinata, avand la dispozitie peste 15 restaurante si baruri, puteti experimenta viata de noapte senzationala, va puteti relaxa la facilitatile de spa si wellness, va puteti bucura de locatii pentru evenimente in aer liber, de gradinile botanice, sau puteti juca tenis pe un teren de renume mondial.Descoperiti placerile vietii la Puente Romano, bucurandu-va de soare tot timpul anului! Veniti sa explorati una dintre cele mai frumoase statiuni din Europa!

RESTAURANT
Este locul in care va puteti rasfata cu o gastronomie ridicata dintr-o gama extraordinara de peste 15 restaurante si baruri.

CAMERE
Toate camerele au aer conditionat, TV prin satelit, iPod docking station, WiFi gratuit si o terasa privata, cu vedere la mare sau la gradini.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - COSTA DEL SOL 2024 (miercuri) Cluj Napoca - Malaga; Taxa aeroport; Avion COSTA DEL SOL - CLUJ 2024 (miercuri) Malaga - Cluj Napoca; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Puente Romano, Costa del Sol, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta