Skipass inclus!
Les 2 Alpes – Gheţar, zăpadă prăfoasă şi mult soare!

Zona Les 2 Alpes, situată sudic, este, cu pârtiile sale însorite de până la 3560 m, una din cele mai înalte zone glaciare de schi ale lumii. Vara sau iarna, în acest paradis de zăpadă prăfoasă, vă scârţâie mereu sub plăci, deoarece majoritatea celor 227 km de pârtii se află la peste 2500 m altitudine. Centrul staţiunii Les 2 Alpes iese în evidenţă în sensul bun al cuvântului în comparaţie cu celelalte, în general foarte compacte, staţiuni de schi franceze. Instalaţiile de transport pe cablu şi pârtiile, situate pe ambele părţi ale văii, se termină chiar în centrul cu foarte bună infrastructură. Numeroase magazine, mai mari şi mai mici, vă invită la cumpărături, pentru relaxare vă stau la dispoziţie o piscină, saună şi jacuzzi, iar pentru sport vă aşteaptă un patinoar. Când vine ora mesei, puteţi descoperi în numeroasele restaurante specialităţile gastronomiei franceze. În plus, lista posibilităţilor de petrecere a timpului liber pare nesfârşită: parapantă, patinaj, bowling, zboruri cu elicopterul, căţărări pe gheaţă! Între 02.12 şi 09.12.2022 în Les 2 are loc evenimentul PowerWeek. Mai multe informaţii găsiţiaici.

Trecerea de la schi la "Après-Ski" se face fără s-o simţiţi căci nu doar apartamentele sunt chiar lângă pârtie ci şi barurile de Après-Ski, de exemplu Smithy’s Tavern. Mulţi din oaspeţi îşi încheie ziua de schi la "Smokey Joes", destinaţi perfectă pentru Après-Ski şi mâncare Tex-Mex. Deja la prânz revin "acasă" primii schiorii iar până pleacă ultimii este târziu în seară. Dacă nu vă este îndeajuns puteţi continua la dans în una din numeroasele discoteci din Les 2 Alpes, cum este L’Avalanche Club. În plus au loc periodic festivale, concerte şi alte evenimente, în aşa fel încât nu veţi duce lipsă de acompaniament muzical pentru vacanţa dvs. Şi sălile de bowling sau Laser Game asigură ore de distracţie în afara pârtiilor. Pentru toţi cei care vor activitate şi după închiderea pârtiilor, se oferă diferite activităţi outdoor, cum ar fi Ice Glider (un fel de scooter pe zăpadă), plimbări cu utilajele de zăpadă sau parapantă pentru vederi şi experienţe inegalabile. Plictis nu face parte din vocabular în Les 2 Alpes.

Cu skipass-ul "Les 2 Alpes" apasionații de sporturi de iarnă sunt duși în câteva minute până la ghețarul de la 3.560 m cu rapidul Jandri Express și cu Métro Dôme Express. De aici vă puteți bucura pe deplin de cei 227 de kilometri de pârtii (inclusiv trasee de schi) din Les 2 Alpes - ce priveliște!Teleschiul decuplabil Diable cu 6 locuri vă duce fără probleme direct în domeniul schiabil. Schiorii cu mai multă experienţă vor găsi aici câteva pârtii de zăpadă adâncă și trasee de schi, în timp ce schiorii obișnuiți au la dispoziție o gamă variată de pârtii roșii și albastre. Recomandăm şi cea mai lungă pârtie din domeniul schiabil: din cel mai înalt punct al ghețarului, sunt aproape 16 km până la Mont de Lans, punctul cel mai de jos. Pe drum veți depăși o altitudine de 2.280 de metri! Cea mai dificilă coborâre pentru dependenții de adrenalină este "La Fée 5". Cu pantele sale abrupte, este o plăcere absolută pentru schiorii experimentați. De asemenea, foarte frumos de schiat este și pe "Vallée Blanche 1", mai ales dimineața când este inundată de soare. Absolut unică este zona pentru începători - pentru că nu este situată, ca de obicei, în vale, ci "on the top", adică la aproape 3600 m altitudine. Aceasta înseamnă zăpadă perfectă pentru primele încercări în orice moment! Pentru începători şi familii există opţiuni şi în regiunea "La Toura", unde existp numeroase instalaţii pentru salturi, rails şi o mini-pipe care a fost creat ca loc de joacă pentru toată familia. Un punct de atracție absolut este snowpark-ul situat pe ghețar, la 2.600 m deasupra nivelului mării, care este unic în Europa, cu două halfpipes, o pistă de boardercross, numeroase jumps și alte obstacole. După aceea, vă puteți relaxa la Chillarea cu muzică și băuturi și puteți urmări cum alți freestyleri fac trucuri spectaculoase. Nu degeaba aici se organizează în mod regulat diverse concursuri și evenimente. În perioada 17.12.2022 - 17.03.2023 și în perioada 25.03.2023 - 21.04.2023, aveți posibilitatea suplimentară de a utiliza domeniile schiabile din Grande Galaxie cu un skipass de 6 zile: Cu acesta puteți schia și în Alpe d'Huez/Oz/Vaujany (249 km de pârtii), în Serre-Chevalier (250 km), Puy St. Vincent (75 km), Via Lattea/Sestrière (400 km) și Montgenèvre Voie Lactée (75 km), adică puteți alege din peste 1.200 km de pârtii! La Oficiul de turism al Les 2 Alpes vă stă la dispoziţie o zonă Wi-Fi.

În Les 2 Alpes schiul fond nu poate fi practicat direct la fața locului. Cu toate acestea, pasionații de schi fond au posibilitatea de a se bucura de zăpadă pe un total de aproximativ 50 km de pârtii în Auris, la aproximativ 18 km distanță. În total, există în jurul orașului Huez și în domeniul schiabil cinci circuite principale. Cel mai lung traseu este traseul de mare altitudine "Boucle de Lacs", traseu la 2.100 m deasupra nivelului mării. Acesta poate fi accesat cu telescaunul DMC și parcurge o distanță de peste 16 km pe lângă lacul de munte Besson. Pârtiile de schi fond cu traseu dublu fac posibil schiatul în ambele direcții, astfel încât aici pot fi parcurse circuite.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Résidence Quirlies, Les 2 Alpes, Franta

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta